Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

China SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD certificaten
China SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD certificaten
Wij kregen stabiele kwaliteit, concurrerende prijs, snelle behandeling, de dienst in time en professionele technische mededeling…

—— John

Ik ben online Chatten Nu

SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5
SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : West-Europa
Oost-Azië
Wereldwijd
Merken : VSTAR
Aantal werknemers : 10~50
Jaarlijkse omzet : 100-200
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 40% - 50%
Werd Optisch de Technologieco. van Sichuan Vstar, Ltd opgericht in Maart, 2006 in Chengdu, de provincie van Sichuan. Ons bedrijf wordt gevestigd in Wenjiang-van de Districts haixia-Wetenschap en technologie streek die de high-tech streek van de de industrieontwikkeling met geschikt vervoer en mooi milieu is. Is de Optische Technologie van Sichuan Vstar gespecialiseerd in precisie optische componenten productie. Onze belangrijke producten zijn de optische asferische lens van de precisieinjectie en de optische dunne producten van de filmdeklaag. Wij verlenen de optische productenontwerp en simulatiediensten, vorm productie, de steekproevendienst (de productensteekproeven van de vorminjectie en steekproeven van het diamant de snelle scherpe prototype), lenspartij productie, ook optische dunne filmdeklaag en glas het optische producten leveren.
Onze machines van de hoge precisieinjectie zijn Japanse elektrische optische de injectiemachines die van Fanuc en van Sumitomo zich van 30MT、 50MT aan 100MT uitstrekken. Onze hoofd optische injectie grondstoffen variëren van duidelijke PC, zwarte (infrarode) PC, PMMA, COP (ZEONEX), COC (ARTON)…
Het dunne materiaal van de filmdeklaag is gebaseerd op vacuümdepositotechnologie en wij verstrekken zowel metaaldeklaag als diëlektrische deklaag op een verscheidenheid van substraten, van plastiek aan glas en kristal. De diëlektrische dunne filmdeklagen worden binnenshuis ontworpen voor uv-Licht, zichtbaar licht, infrarood licht, de deklaag van AR, splitsersfilm, kleurenfilm. De metaaldeklagen omvatten goud, zilver, aluminiumfilm, enz.
Onze klanten draaien aan Vstar-bedrijf voor asferische precisieinjectie gevormde lens productie en voor de optische ontwerp en R/D-technisch adviesdiensten voor hun nieuwe producten. Wij hebben een open communicatie en interactieverhouding met onze klanten gevestigd.
Ons bedrijf voert rechtstreeks naar klanten uit in het buitenland en wij zijn trots om aan de kwaliteit van onze klanten en afleveringsvoorwaarden te voldoen.
Wij verlenen van ganser harte de diensten en producttechnische ondersteuning aan allerlei de optcial binnenlandse industrieën, zowel en in het buitenland. Wij koesteren al onze klanten met volledige samenwerking en vertrouwen en wij stemmen in oprecht met nieuwe klantenkansen.
„Om waarde te creëren, de Dienstklanten, Duurzame samenwerking, Klantentevredenheid.“ is ons beheersprincipe.
Wij zetten u, onze klant, centraal bij alles wij. Wij maken elk element van ons bedrijfswerk samen met van u zodat kunnen allebei van ons van de duurzame groei genieten.
Doe een beter werk voor u! Groei samen!
Contactgegevens
SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Wu mingzhu

Tel.: 86-15228829074

Fax: 86--028-64192839

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)